Etichetele aparatelor electrocasnice vor fi traduse în limbile oficiale ale statelor UE

Informaţiile privind eficienţa energetică inscripţionate pe etichetele aparatelor electrocasnice vor fi traduse în limbile oficiale ale statelor din UE, pentru respectarea unei directive europene, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern elaborat de Ministerul Economiei şi Finanţelor.

4 afișări
Imaginea articolului Etichetele aparatelor electrocasnice vor fi traduse în limbile oficiale ale statelor UE

Etichetele aparatelor electrocasnice vor fi traduse în limbile oficiale ale statelor UE

Documentul vizează completarea şi modificarea unor acte normative referitoare la produsele supuse etichetării energetice.

Scopul operaţiunii este facilitarea liberei circulaţii a produselor pe piaţa internă a UE.

Prudusele avute în vedere de proiectul de act normativ sunt aparatele de uz casnic de climatizare, cuptoarele electrice, maşinile de spălat rufe, uscătoarele electrice de rufe cu tambur, maşinile combinate de spălat şi uscat rufe, maşinile de spălat vase, cuptoarele electrice, cuptoarele şi congelatoarele de uz casnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici