Eugen Nicolaescu, propunerea PNL pentru funcţia de viceguvernator BNR

BPN al PNL a decis,miercuri, să îl susţină pe deputatul Eugen Nicolaescu pentru funcţia de viceguvernator BNR, vacantă în urma demisiei lui Bogdan Olteanu,iar foştii parlamentari Anca Boagiu, Sulfina Barbu şi Teodor Atanasiu fiind susţinuţi pentru Curtea de Conturi, CNSAS şi ANRE, au declarat surse.

647 afișări
Imaginea articolului Eugen Nicolaescu, propunerea PNL pentru funcţia de viceguvernator BNR

Eugen Nicolaescu, propunerea PNL pentru funcţia de viceguvernator BNR (Imagine: Alexandru Dobre)

Liberalii au decis în şedinţa BPN să îl susţină pe deputatul Eugen Nicolaescu pentru funcţia de viceguvernator BNR, vacantă în urma demisiei lui Bogdan Olteanu, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PNL Sector 2, fostul parlamentar Anca Boagiu, a fost suţinută de liberali pentru a ocupa postul de preşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi.

Fostul deputat Sulfina Barbu a primit susţinerea BPN pentru a ocupa funcţia de membru CNSAS, iar fostul senator Teodor Atanasiu a fost susţinut pentru a ocupa funcţia de membru neexecutiv în conducerea ANRE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici