Tarom renunţă la rute externe în lipsă de avioane, în timp ce LOT Polish leagă Varşovia de New York şi Los Angeles

În timp ce Tarom renunţă la unele rute externe din cauza numărului insuficient de avioane, la polul opus, compania aeriană de stat a Poloniei, LOT Polish, leagă Varşovia de Newark, al doilea cel mai mare aeroport din New York, şi de Los Angeles.

2476 afișări
Imaginea articolului Tarom renunţă la rute externe în lipsă de avioane, în timp ce LOT Polish leagă Varşovia de New York şi Los Angeles

Tarom renunţă la rute externe în lipsă de avioane

Operatorul polonez a ajuns la cinci destinaţii în America de Nord, conectate cu aeroportul din Varşovia şi a pus pe harta de zboruri şi destinaţii ca Astana (Kazahstan) sau Seul (Coreea de Sud). Din 2016, LOT Polish a lansat 27 de noi rute, Tarom anunţând doar rute pe care va stopa operarea.  
 
În martie, Tarom a suspendat zborurile din Iaşi spre München, Madrid, Roma şi Bologna.
 
„Am văzut un potenţial mare de trafic între Polonia şi aeroportul Newark. După JFK, Beijing, Toronto şi Chicago, această nouă destinaţie va fi a cincea cea mai populară“, a declarat Rafal Milczarski, CEO-ul LOT. 
 
LOT Polish operează trei zboruri zilnice pe ruta Bucureşti-Varşovia, dar are şi zboruri din Cluj Napoca de cinci ori pe săptămână spre Varşovia. 
 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici