Eugen Teodorovici, atac la Gheorghe Falcă: "Ăla este o glumă de primar"

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, l-a atacat, vineri seara, pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, când a vorbit despre investiţiile pe care trebuie să le facă primarii, în acest an.

510 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici, atac la Gheorghe Falcă: "Ăla este o glumă de primar"

Eugen Teodorovici, atac la Gheorghe Falcă: Ăla este o glumă de primar

„Care primari? Nu mi-l luaţi pe ăla de la Arad, care numai primar nu este. Ăla este o glumă de primar”, a declarat Eugen Teodorovici, vineri seara, într-o emisiune la Digi 24.

Ministrul Finanţelor a răspuns astfel în momentul în care a fost întrebat dacă primarii mai pot să facă investiţii, în acest an, dacă mai au bani de investiţii.

În timpul dezbaterilor şi negocierilor pentru bugetul pe 2019, primarii din întreaga ţară s-au plâns că noile alocări bugetare îi lasă fără bani de investiţii.

Gheorghe Falcă (52 de ani), de profesie constructor, este primar al Municipiului Arad începând cu anul 2004. Acesta a fost cel mai influent membru al PDL Arad, fomaţiune pe care a condus-o o vreme, iar apoi în urma fuziunii cu liberalii, este preşedintele PNL Arad. El este cel mai longeviv primar al municipiului Arad după Revoluţia din 1989 şi al doilea de la 1900 încoace. Înainte de cele trei mandate de primar, în perioada 2000-2004, Gheorghe Falcă a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, iar în perioada guvernării PNL era în cărţi pentru un post de ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici