Euro scade, iar obligaţiunile refugiu se întăresc după discursul lui Putin

Euro a scăzut, iar pieţele de obligaţiuni sigure din zona euro s-au redresat miercuri, după ce preşedintele rus Vladimir Putin a acuzat Occidentul de şantaj nuclear împotriva Rusiei.

785 afișări
Imaginea articolului Euro scade, iar obligaţiunile refugiu se întăresc după discursul lui Putin

Euro a coborât până la un minim de 0,9885 dolari şi a scăzut cu 0,7% pe parcursul zilei.

Activele sigure au reacţionat, după ce randamentul obligaţiunilor germane pe doi ani a scăzut cu 7 puncte de bază în ultima zi, la 1,66% .

Într-un discurs în care a anunţat o mobilizare parţială pentru campania militară a ţării în Ucraina, Putin a mai spus că Rusia are "o mulţime de arme pentru a răspunde" la ceea ce el a numit ameninţări occidentale şi a afirmat că nu blufează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
euro,
putin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici