EuroProperty: Preţurile proprietăţilor din România nu sunt sustenabile

Preţurile actuale ale proprietăţilor imobiliare din România nu sunt sustenabile în viitor, iar numărul ridicat de locuinţe noi care vor fi finalizate până în 2011 vor avea un impact masiv asupra celor vechi, potrivit companiei britanice de cercetare EuroProperty.

3 afișări
Imaginea articolului EuroProperty: Preţurile proprietăţilor din România nu sunt sustenabile

EuroProperty: Preţurile proprietăţilor din România nu sunt sustenabile

În următorii doi ani, creşterea preţurilor pentru locuinţe va încetini la 10-15% anual, pentru ca apoi să înregistreze o corecţie, în momentul în care proiectele noi vor fi finalizate.

Totodată, EuroProperty arată că piaţa imobiliară va ajunge la saturaţie şi în pofida cererii ridicate, numărul de cumpărători se va reduce.

"Persoanele eligibile pentru contractarea unui credit vor fi deja îndatorate, ceea ce va contribui la reducerea numărului de cumpărători", potrivit companiei de cercetare.

Conform scenariului EuroProperty, proprietarii de apartamente vechi vor dori să migreze către cele noi, ceea ce va determina de asemenea reducerea preţului pentru vechile proprietăţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici