Executivii Ford văd B-Max ca un best-seller, dar uzina e oprită

Oficialii Ford Motor Company spun că activitatea uzinei de la Craiova este importantă pentru companie, în contextul în care acolo sunt produse două motoare EcoBoost, dar şi modelul de clasă mică B-Max, cu toate că uzina a avut opriri de producţie în fiecare lună din a doua jumătate a anului.

435 afișări
Imaginea articolului Executivii Ford văd B-Max ca un best-seller, dar uzina e oprită

Executivii Ford văd B-Max ca un best-seller, dar uzina e oprită (Imagine:Remus Badea/ Mediafax Foto)

 Următoarea miză pentru Craiova este modelul Ka prezentat săptămâna trecută de către Ford şi care ar putea fi asamblat în România, fiind proiectat pe aceeaşi platformă tehnică cu B-Max, lansarea sa fiind programată pentru anul 2015.

„Craiova produce motoare pentru noi, dar şi B-Max. Nu putem vorbi acum de planurile viitoare, dar putem spune că uzina joacă un rol important pentru Ford. În acest moment nu putem spune unde exact va fi produs vi­itorul Ka pentru piaţa europeană“, a spus Barb Samardzich, COO Ford Europa.

Declaraţia vine în contextul în care numărul zilelor în care uzina Craiova a oprit producţia de maşini a ajuns la 40 în acest an, pe fondul scă­derii cererii de pe piaţa europeană.

Citeşte mai multe depre automobilele Ford de la Craiova pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici