Facturile Romtelecom pot fi plătite şi în reţeaua ATEbank, din ianuarie

Clienţii Romtelecom îşi pot plăti facturile, din ianuarie, şi în cadrul sucursalelor şi agenţiilor instituţiei de credit ATEbank România, fără comision, în urma încheierii unui parteneriat între cele două societăţi, a anunţat, joi, compania de telecomunicaţii.

1 afișare
Imaginea articolului Facturile Romtelecom pot fi plătite şi în reţeaua ATEbank, din ianuarie

Facturile Romtelecom pot fi plătite şi în reţeaua ATEbank, din ianuarie

Reţeaua de puncte unde se pot achita facturile Romtelecom s-a extins de la 400 locaţii, când plata se realiza doar la oficiile operatorului, la peste 14.000 puncte în ianuarie 2008, reprezentând ghişee ale băncilor, bancomate, oficii ale Poştei Române, serviciile Unikasa şi Simplis Facturi, precum şi magazinele Germanos şi Romtelecom.

Operatorul de telefonie deţine prima poziţie pe segmentul liniilor fixe, cu o cotă de piaţă de aproximativ 70%, având circa trei milioane de clienţi. Principalii concurenţi ai Romtelecom pe segmentul telefoniei fixe sunt operatorii RCS&RDS şi UPC România.

ATE Bank România, filiala locală a grupului elen ATE Bank, avea la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut active de 128 milioane de euro, în creştere cu 25% faţă de începutul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici