Facturile Vodafone,Electrica Muntenia Nord şi Electrica Transilvania Nord pot fi plătite la PayPoint

Facturile Vodafone, Electrica Furnizare Muntenia Nord şi Electrica Furnizare Transilvania Nord pot fi plătite şi în locaţiile PayPoint România, în urma semnării unor contracte între compania colectoare şi furnizorii de servicii.

389 afișări
Imaginea articolului Facturile Vodafone,Electrica Muntenia Nord şi Electrica Transilvania Nord pot fi plătite la PayPoint

Facturile Vodafone,Electrica Muntenia Nord şi Electrica Transilvania Nord pot fi plătite la PayPoint

"PayPoint a extins disponibilitatea serviciilor de colectare a plăţilor în numerar a facturilor, acoperind aproape în întregime segmentul furnizorilor de electricitate de pe piaţă, unde compania are deja încheiate contracte şi cu Enel Energie Dobrogea şi Banat, E.ON Furnizare Moldova şi Electrica Furnizare Transilvania Sud", se arată într-un comunicat al PayPoint.

Pe segmentul serviciilor de telecomunicaţii, compania mai are contracte încheiate cu Zapp, Romtelecom şi UPC România pentru colectarea în numerar a plăţii facturilor de telefonie, televiziune prin cablu şi Internet.

Clienţii furnizorilor de servicii pot plăti în numerar facturile sau înştiinţările de plată la punctele de plată PayPoint amplasate în magazinele care comercializează bunuri de larg consum, fără a li se percepe vreun comision.

Reţeaua punctelor de plată PayPoint cuprinde peste 2.000 de magazine la nivel naţional care afişează sigla PayPoint, atât în mediul urban, cât şi în cel rural.

PayPoint este principalul operator de plăţi cash şi online din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Filiala din România a lansat serviciile de plată în numerar a facturilor în august 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici