Fermierii asociaţi în Grupuri de Acţiune Locală pot depune, de luni, proiecte pentru finanţări PNDR

Ministerul Agriculturii anunţă deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru pregătirea şi implementarea activităţilor de cooperare ale Grupurilor de Acţiune Locală (GAL) Componenta A, care se desfăşoară în perioada 30 iulie - 28 decembrie 2018.

128 afișări
Imaginea articolului Fermierii asociaţi în Grupuri de Acţiune Locală pot depune, de luni, proiecte pentru finanţări PNDR

Fermierii asociaţi în Grupuri de Acţiune Locală pot depune, de luni, proiecte pentru finanţări PNDR

„În perioada 30 iulie - 28 decembrie 2018 se va desfăşura sesiunea de depunere a proiectelor din cadrul Componentei A - Asistenţă tehnică pregătitoare pentru proiectele de cooperare ale GAL-urilor selectate din cadrul sub-măsurii 19.3 - Pregătirea şi implementarea activităţilor de cooperare ale Grupurilor de Acţiune Locală - Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020”, arată un comunicat al Ministerului Agriculturii.

Alocarea disponibilă aferentă Componentei A - Asistenţă tehnică pregătitoare din cadrul sub-măsurii 19.3 este de 2,31 milioane de euro pentru această sesiune.

Sprijinul privind asistenţa tehnică pregătitoare pentru proiectele de cooperare poate fi acordat doar cu condiţia ca Grupurile de Acţiune Locală să poată demonstra că au în vedere implementarea unui proiect concret de cooperare, ceea ce presupune identificarea obiectivelor şi a tipului de proiect.

Ghidul Solicitantului pentru accesarea Componentei A - Asistenţă tehnică pregătitoare pentru proiectele de cooperare ale GAL-urilor selectate din cadrul sub-măsurii 19.3 - Pregătirea şi implementarea activităţilor de cooperare ale Grupurilor de Acţiune Locală este publicat pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, www.madr.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici