Ferrari California a ajuns în România (Galerie Foto)

Ferrari California a fost adus în România şi se află la sediul firmei Forza Rossa, iar lansarea va avea loc în circa trei săptămâni, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, care deţine împreună cu soţia controlul asupra importatorului Ferrari pe piaţa locală.

118 afișări
Imaginea articolului Ferrari California a ajuns în România (Galerie Foto)

Ferrari California a ajuns în România (Imagine: Forza Rossa)

"Este deja în garajul de la Forza Rossa de trei săptămâni şi lansarea va fi probabil cam peste trei săptămâni", a spus Bazac.

Ferrari California trebuia să fie lansată la sfârşitul lunii ianuarie, potrivit declaraţiilor de la sfârşitul anului trecut ale Ioanei Florescu, director de marketing la Forza Rossa.

Modelul are un preţ de circa 180.000 de euro cu TVA inclus. Primele livrări către clienţi vor fi realizate la începutul verii.

Ion Bazac are o participaţie reprezentând 47,5% din acţiunile Forza Rossa, partenerul Ferrari în România. Soţia ministrului Sănătăţii, Camelia Bazac, deţine 5% dintre acţiunile Forza Rossa, iar restul de 47,5% dintre părţile sociale sunt ale Central European Finance (Cefin) din Luxemburg.

Bazac a ocupat şi funcţia de preşedinte al Forza Rossa, însă a demisionat la câteva zile după ce a fost numit la conducerea Ministerului Sănătăţii. Postul eliberat de Bazac a fost preluat de Stefano Albarosa, director executiv al Cefin Holding.

Forza Rossa a încheiat anul trecut cu afaceri de şase milioane de euro şi mizează pe încasări de 10 milioane de euro în 2009.

În 2008, activităţile de service şi de întreţinere pentru automobile au generat 60% din cifra de afaceri a reprezentantului Ferrari, iar restul de 40% a fost contribuţia vânzărilor.

GALERIE FOTO

Citeşte şi:

Bazac: Nu mi-am dorit să fiu ministru

Ferrari California, lansat în România în ianuarie

Ion Bazac, avizat de comisii pentru funcţia de ministru al Sănătăţii

Ion Bazac a demisionat din funcţia de preşedinte al Forza Rossa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici