Ferrari depăşeşte criza

Forza Rossa, reprezentantul Ferrari in România, va livra în acest an 9 modele California pe piaţa locală, aproape 35% din totalul cotei de 25 de unităţi alocate de constructorul italian pentru România în 2009.

15 afișări
Imaginea articolului Ferrari depăşeşte criza

Ferrari depăşeşte criza

"Până la jumătatea anului vom livra noua California, iar pentru 2010 avem tot atâtea comenzi", a declarat Ioana Florescu, directorul de marketing al Forza Rossa.

Citeşte mai multe despre creşterea vânzărilor Ferrari pe timp de criză pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici