Fiat amână relansarea mărcii Alfa Romeo în SUA

Grupul Fiat a amânat cu un an reintroducerea mărcii Alfa Romeo în Statele Unite ale Americii, până în 2011, şi a revizuit în scădere semnificativă ţinta de vânzări aferentă anului 2010 pentru piaţa din China, de la 300.000 la 50.000 de unităţi, relatează Automotive News Europe (ANE).

28 afișări
Imaginea articolului Fiat amână relansarea mărcii Alfa Romeo în SUA

Fiat amână relansarea mărcii Alfa Romeo în SUA

"Ar fi o nebunie să investim în reintroducerea mărcii Alfa Romeo într-o piaţă deprimată aşa cum este cea din SUA", a declarat directorul general executiv al grupului Fiat Automobile, Sergio Marchionne, într-o convorbire cu analiştii, scrie ANE.

Pe de altă parte, şeful Fiat Automobile a spus că, în condiţiile actuale, ţinta de 300.000 de unităţi pentru piaţa chineză, aferentă anului 2010, este un obiectiv imposibil de atins şi a avansat un target de 50.000 de unităţi livrate anual.

În prezent, Fiat exportă în China câteva sute de maşini, produse în Italia şi Turcia. Automobilele sunt vândute în pierdere, pentru a putea menţine funcţionarea reţelei de dealeri din China.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici