Fiat Punto Evo va ajunge în România în primul trimestru din 2010

Fiat va prezenta, în premieră internaţională, la Salonul Auto de la Frankfurt, la jumătatea lunii septembrie, noua generaţie a modelului Punto Evo, care va fi comercializată în România în primul trimestru al anului 2010, a anunţat, miercuri, importatorul pe plan local al mărcii, compania AutoItalia.

84 afișări
Imaginea articolului Fiat Punto Evo va ajunge în România în primul trimestru din 2010

Fiat Punto Evo va ajunge în România în primul trimestru din 2010 (Imagine: Ziarul Financiar)

Maşina va fi comercializată pe piaţa românească în paralel cu modelul Grande Punto şi va fi echipată, în premieră, cu noile motorizări MultiAir, o tehnologie care, ca şi MultiJet, a fost gândită să schimbe coordonatele de consum şi emisii.

La standul Fiat va fi prezent şi modelul Fiat 500C, versiunea cabrio a modelul Fiat 500 şi noua versiune a modelului Fiat Sedici, echipat cu cele mai recente două motorizări Euro 5 (1,6 litri cu 120 Cai Putere şi 2,0 litri cu 135 Cai Putere).

Totodată, marca Alfa Romeo, parte a grupului Fiat, va dezvălui noua versiune a modelului Romeo MiTo Quadrifoglio Verde, echipată cu un propulsor 1,4 litri MultiAir Tbi şi 170 Cai Putere. Maşina are un consum mediu extra-urban de 4,8 litri la 100 de kilometri, emisii CO2 de 139g/km şi atinge viteza de 100 de kilometri în şapte secunde.

O altă marcă a grupului, Lancia, va prezenta o versiune specială a modelului Ypsilon Elle (realizată în colaborare cu marca ELLE), a Lanciei Delta şi a Lanciei Musa Poltrona Frau.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici