Fiat recheamă 2.800 de autoturisme de pe piaţa austriacă, pentru verificarea sistemului de frânare

Constructorul auto italian Fiat recheamă aproximativ 2.800 de autoturisme marca Fiat şi Lancia de pe piaţa austriacă, după identificarea unor potenţiale probleme la sistemul de frânare, a anunţat clubul auto austriac OeAMTC.

1 afișare
Imaginea articolului Fiat recheamă 2.800 de autoturisme de pe piaţa austriacă, pentru verificarea sistemului de frânare

Fiat recheamă 2.800 de autoturisme de pe piaţa austriacă, pentru verificarea sistemului de frânare

Modele auto vizate de acţiunea de rechemare sunt Fiat Ulysse şi Lancia Phedra, construite în intervalul 2002-2004.

Autoturismele au semnalat probleme la nivelul unei valve magnetice, care permite accesul apei în sistemul de frânare, expusă riscului de îngheţ. Un astfel de proces împiedică o bună funcţionare a sistemului de frânare.

Pe de altă parte, alte vehicule au semnalat probleme la nivelul pedalei de acceleraţie sau al sistemului de transmisie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici