Finanţele dezvoltă o aplicaţie pe mobil pentru SPV

  • Ministerul Finanţelor Publice dezvoltă o aplicaţie de mobil pentru SPV
  • Finanţele vor să extindă şi accesul la arhiva online
  • Proiectele sunt co-finanţate la nivel European cu 9 milioane euro
143 afișări
Imaginea articolului Finanţele dezvoltă o aplicaţie pe mobil pentru SPV

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, îţi spune că are veşti bune pentru toţi românii: Finanţele dezvoltă, în premieră, aplicaţii de mobil pentru Spaţiul Privat Virtual (SPV) şi extinde accesul la arhiva online. Cele două proiecte primesc o co-finanţare europeană de 9 milioane euro.

Portalul ANAF va fi adaptat la dispozitive de tip smartphone şi la tabletă şi va dezvolta aplicaţii pentru platformele Android şi IOS prin care sunt accesibile serviciile furnizate prin SPV. De asemenea, vor fi introduse modalităţi noi de autentificare în sistem prin dispozitive mobile.

Serviciile publice vor fi disponibile non-stop şi accesibile din orice loc, indiferent de tipul de dispozitiv folosit, PC/laptop sau dispozitive (telefoane, tablete) mobile. Noile servicii vor permite schimbul electronic de documente, completarea de formulare online, furnizarea de notificări automate şi dovezi referitoare la manipularea datelor transmise.

Ambele proiecte sunt co-finanţate din Fondul Social European. La începutul anului viitor va fi lansată licitaţia pentru achiziţia Serviciilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici