Video (P) Fincantieri, cel mai mare angajator din industria construcţiilor de nave din România

Vard Brăila şi Vard Tulcea sunt două şantiere surori ale VARD – subsidiara norvegiană a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, în urmă cu ceva ani, a ales România pentru planul său de dezvoltare.

232 afișări

Continuând tradiţia României în construcţia de nave, Fincantieri a reuşit cu succes să transforme aceste şantiere prin investiţii, transfer de tehnologie, strategie de diversificare, dar şi cu ajutorul muncitorilor calificaţi. 150 de milioane de euro au fost investite pentru ca şantierele să fie competitive, iar acum sunt considerate a fi printre cele mai moderne din Europa.

Citeşte mai multe articole pe subiecte de apărare şi securitate internaţională pe https://monitorulapararii.ro/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici