Flavus nu vrea să vândă active ale Tractorul, dar s-ar putea alia cu un partener strategic

Firma Flavus Investiţii, câştigătorul licitaţiei pentru platforma industrială Tractorul Braşov, nu va vinde active ale uzinei şi intenţionează să reia producţia de tractoare pe cont propriu sau alături de un partener strategic, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX reprezentantul companiei, Silviu Savin.

1 afișare
Imaginea articolului Flavus nu vrea să vândă active ale Tractorul, dar s-ar putea alia cu un partener strategic

Flavus nu vrea să vândă active ale Tractorul, dar s-ar putea alia cu un partener strategic

El a exclus posibilitatea vânzării de active, după cum a afirmat un oficial al companiei indiene Mahindra&Mahindra, citat de publicaţia indiană Economic Times.

"Guvernul român a închis fabrica şi a disponibilizat angajaţii. Activele, inclusiv uzina, turnătoria şi terenul, au fost licitate şi preluate de o entitate locală. Am fost întrebaţi dacă am fi interesaţi şi vom analiza situaţia", a afirmat preşedintele diviziei de echipamente agricole a firmei indiene, Anjanikumar Choudhari.

Reprezentantul Flavus Investiţii a menţionat că firma intenţionează să reia producţia de tractoare la Braşov pe cont propriu sau alături de un partener.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici