Florin Cîţu, după ce a făcut bilanţul celor trei luni de guvernare: Urmează lucruri fantastice

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a făcut, sâmbătă, bilanţul celor trei luni de guvernare şi spune, pe Facebook, faptul că a fost un efect pozitiv în economie cât Guverul a fost condus de PNL.

1157 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, după ce a făcut bilanţul celor trei luni de guvernare: Urmează lucruri fantastice

Florin Cîţu, după ce a făcut bilanţul celor trei luni de guvernare: Urmează lucruri fantastice

Florin Cîţu a postat pe pagina de socializare un mesaj în care susţine că cele trei luni au avut un efect pozitiv în economie. Ministrul vorbeşte şi despre alegerile anticipate, fiind de părere că dacă PNL va câştiga alegerile anticipatele „vor urma lucruri fantastice pentru toţi românii”.

„Toată lumea este de acord – fără niciun dubiu trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie”, scrie Cîţu.

Printre efecte, enumeră faptul că dobânzile şi rata inflaţiei au scăzut. preţul la combustibil a scăzut şi continuă să scadă, veniturile la buget cresc, deficitul bugetar scade, deficitul de cont curent nu mai creşte.

„Am salvat de la naţionalizare Pilonul II de pensii, agenţiile de rating consideră alegerile anticipate, implicit aruncarea PSD la groapa de gunoi a istoriei, un lucru pozitiv pentru rating-ul de ţară, instituţiile internaţionale şi băncile comerciale îşi revizuiesc în sus estimările pentru creşterea economică în 2020”, sunt alte măsuri enumerate de ministrul interimar Cîţu.

În final, acesta spune că PNL va face „mai mult pentru români” şi „urmează lucruri fantastice pentru toţi românii".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ministru,
cîţu,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici