FMI vine la Bucureşti pentru a discuta un acord

O delegaţie a Fondului Monetar Internaţional (FMI) va efectua o vizită la Bucureşti în perioada 11-25 martie, pentru a discuta un acord care va fi parte a unui program de finanţare multilaterală, susţinut de Uniunea Europeană şi Banca Mondială, precum şi alte instituţii financiare internaţionale.

26 afișări
Imaginea articolului FMI vine la Bucureşti pentru a discuta un acord

FMI vine la Bucureşti pentru a discuta un acord

Vizita reprezentanţilor FMI este urmarea dialogului cu autorităţile din România, se arată într-un comunicat al instituţiei financiare.

Discuţiile preliminare care au avut la Washington, săptămâna trecută, au fost productive şi FMI rămâne în dialog strâns cu autorităţile române şi Uniunea Europeană pentru a evalua soluţiile adecvate, inclusiv un posibil sprijin tehnic şi financiar, potrivit Fondului.

Misiunea FMI la Bucureşti va continua să evalueze situaţia macroeconomică şi va purta discuţii asupra unui posibil program al Fondului pentru România.

Programul va fi parte a unui pachet de finanţare multilateral pro-activ, susţinut de Uniunea Europeană, Banca Mondială şi alte instituţii financiare internaţionale.

Citeşte şi

Băsescu, la Parlament: România are nevoie de un împrumut extern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici