Fondul North Bridge a ajuns în tăcere la 4.000 hectare agricole

Fondul de investiţii North Bridge, unul puţin cunoscut publicului larg şi o prezenţă discretă local, a ajuns în şapte ani să deţină 4.000 de hectare de teren arabil, să aibă alte 1.700 de hectare în arendă şi să fie implicat în plus într-un joint-venture agricol cu alte 1.750 de hectare în arendă.

430 afișări
Imaginea articolului Fondul North Bridge a ajuns în tăcere la 4.000 hectare agricole

Fondul North Bridge a ajuns în tăcere la 4.000 hectare agricole (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Activele fixe ale companiilor în care fondul de investiţii este acţionar au ajuns la 26 milioane de euro, ceea ce face din North Bridge unul dintre primii 15 investitori în terenuri arabile de pe piaţa locală.

„Odată cu începerea operaţiunilor din agricultură am constatat că suntem nevoiţi să investim mai mult decât ne aşteptam pentru a aduce terenurile la nivelul de producţie din prezent“, a spus Harris Palaondas, reprezentant al fondului de investiţii, într-un scurt comentariu.

Citeşte mai multe despre expansiunea fondului North Bridge în România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici