Ford România a contactat mai multe firme producătoare de componente auto

Mai multe firme membre ale Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) au fost contactate de reprezentanţii Ford România în vederea semnării unor eventuale contracte, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele organizaţiei profesionale, Constantin Stroe.

205 afișări
Imaginea articolului Ford România a contactat mai multe firme producătoare de componente auto

Ford România a contactat mai multe firme producătoare de componente auto (Imagine: Mediafax Foto)

Reprezentanţii Ford România au declarat pentru MEDIAFAX că speră să stabilească relaţii de cooperare cu furnizori români de componente auto şi intenţionează să utilizeze serviciile cât mai multor operatori locali, care îndeplinesc standardele companiei.

Silvliu Badea, directorul general adjunct al Grupul Industrial Componente din Piteşti, care cuprinde şapte producători de ansamble auto, a precizat că firmele din organizaţie au primit cereri de oferte de preţ din partea companiei americane.

La rândul său, directorul producătorului de sisteme auto de frânare Autonova Satu-Mare, Cristian Şuteu a afirmat că societatea a primit recent o echipă de experţi de la uzina din Craiova, care a evaluat potenţialul firmei.

Atât Grupul Industrial Componente, cât şi Autonova fac parte din ACAROM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici