Ford şi Chrysler recheamă 55.846 de autovehicule din motive de siguranţă

Constructorii auto americani Ford Motor şi Chrysler recheamă pentru reparaţii, în SUA, un număr de 55.846 de autovehicule din motive legate de siguranţă, potrivit Wall Street Journal.

26 afișări
Imaginea articolului Ford şi Chrysler recheamă 55.846 de autovehicule din motive de siguranţă

Ford şi Chrysler recheamă 55.846 de autovehicule din motive de siguranţă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Chrysler recheamă 22.118 de maşini din modele Dodge Nitro, Dodge Ram, Jeep Liberty şi Jeep Wrangler, versiunea 2010, din cauza unor posibile defecţiuni la sistemul de frânare, potrivit Administraţiei Naţionale americane pentru Siguranţa Traficului.

La aceste modele, furtnul prin care trece lichidul de frână se pot fisura şi pierde fluid.

Ford recheamă circa 33.728 de autovehicule Transit Connect, varianta 2010, pentru înlocuirea sistemului de fixare al materialului din plafon. Sistemul nu îndeplineşte regulile federale privind protejarea capului.

Cele două grupuri vor notifica proprietarii pentru aducerea maşinilor la dealerii locali în vederea reparării.

Ford România produce în prezent la Craiova modelul Transit Connect şi intenţionează să înceapă în acest an asamblarea monovolumului de clasă mică B-Max.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici