FOTO Mitiska Reim a început lucrările la primul retial park din Bistriţa: Vor fi create sute de noi locuri de muncă

Belgienii de la Mitiska Reim, un fond privat de investiţii, au inaugurat, luni după-amiază, la Bistriţa, cel mai nou şantier din România unde urmează să se deschidă un retail parc, pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi şi care va crea 250 de noi locuri de muncă.

558 afișări
Imaginea articolului FOTO Mitiska Reim a început lucrările la primul retial park din Bistriţa: Vor fi create sute de noi locuri de muncă

Mitiska Reim a început lucrările la primul retial park din Bistriţa: Vor fi create sute de noi locuri de muncă

Valoarea investiţiei este de 2 milioane de euro, informează corespondentul MEDIAFAX.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii private din Belgia, specializate în real estate, Mitiska Reim, dezvoltator care investeşte exclusiv în sectorul proprietăţilor de tip park retail în Europa, a început luni, la Bistriţa, lucrările la cel mai nou shopping center din România – B1 Retial Park.

Retailerul belgian a inagurat oficial şantierul, în prezenţa autorităţilor locale, anunţând că centrul comercial “B1 Retial Park” va avea o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi şi va crea 250 de noi locuri de muncă.

“Este un fond privat internaţional care investeşte în retail-parkuri de-a lungul Europei. Activitatea noastră acoperă România, Polonia, Cehia, Slovacia, Germania, Belgia, Franţa, Italia Spania. (...) Am investit de-a lungul Europei până să ajungem aici. Bistriţa este un proiect important pentru noi, el va fi proiectul cu numărul 20 în România. Avem deja alte nouă 19 locaţii unde am dezvoltat sau suntem în curs de a dezvolta aceste proiecte. 20 de proiecte sunt multe şi noi credem că ne va ajuta să rămânem numărul 1 în retail-parkurile din România”, a spus la inagurarea oficială a şantierului David Tejml, directorul operaţional al Mitiska Reim.

Amenajarea zonei de shopping şi a unei parcări 500 de locuri este prima parte a proiectului pe care Mitiska Reim vrea să îl dezvolte la Bistriţa, în această zonă, care are aproape 48.000 de metri pătraţi, urmând să fie ridicat şi un ansamblu de imobile mixt, cu magazine, locuinţe colective, parcări auto şi două locuri de joacă pentru copii.

În total, vor fi construite zece imobile, în şapte dintre acestea vor fi amenajate locuinţe cu 4 - 6 etaje, în suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi.

Dezvoltatorul B1 Retial Park a anunţat că a semnat deja contracte pentru închirierea spaţiilor cu mai mulţi chiriaşi din plan internaţional şi naţional, care nu au magazine la Bistriţa, însă există există spaţii care vor fi destinate special închirierii firmelor locale.

Până acum au fost semnate contract de închiriere cu cei de la KFC, H&M, NewYorker, CCC, Hervis, Takko, Noriel, Pepoco, Flanco şi Deichman.

Investiţia, estimată la 2 milioane de euro, va fi inagurată în luna noiembrie, dezoltatorii intenţionând să deschidă retail-parkul de la Bistriţa înaintea sărbătorilor de iarnă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici