Francezii stau 6 luni la coadă pentru un Duster

Clienţii Dacia din Franţa sau Germania sunt dispuşi să aştepte chiar şi şase luni livrarea unui SUV Duster, cel mai nou model al Dacia care în România a ajuns în doar trei luni la o cotă de piaţă de 50% pe segmentul SUV-urilor.

15 afișări
Imaginea articolului Francezii stau 6 luni la coadă pentru un Duster

Francezii stau 6 luni la coadă pentru un Duster (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

Listele de aşteptare pentru Duster în rândul europenilor sunt extrem de surprinzătoare în condiţiile în care oficiali din auto discută de o supracapacitate la nivel european a uzinelor auto, mulţi dealeri stau luni întregi cu maşinile pe stoc.

Citeşte mai multe despre listele de aşteptare pentru Duster pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici