Fratele Ursulei von der Leyen, numit preşedinte la compania care domină piaţa jocurilor de noroc din România

Superbet Group se pregăteşte să schimbe liniile şi să intre în liga mare, vizând o listare pe pieţele de capital din lume.

5421 afișări
Imaginea articolului Fratele Ursulei von der Leyen, numit preşedinte la compania care domină piaţa jocurilor de noroc din România

Foto: Die Welt

Cu planuri de mărire, Superbet a decis să-l instaleze pe Hans-Holger Albrecht, fratele preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca preşedinte al Consiliului de Administraţie începând cu data de 28 februarie. Acesta îl va substitui pe Sacha Dragic, care va rămâne membru în consiliu.

Superbet Group are printre acţionari cel mai mare fond de investiţii din lume, gigantul american Blackstone Inc., care a realizat, în 2019, o investiţie strategică minoritară în valoare de 175 milioane euro.

Superbet este prezent în 10 ţări, principalele pieţe pe care activează fiind România, Polonia şi Belgia. În România, este detaşat lider de piaţă, realizând încasări de 10 ori mai mari faţă de al doilea clasat, Betano.

Tot în România, Superbet derulează prin fundaţie diverse programe şi organizează cel mai mare turneu de şah al momentului în lume.
Rezultate 2022: Locul 11 şi salt de 38 de locuri, în patru ani, în topul celor mai puternice 50 de companii de betting & gaming din lume.

În 2022, Superbet a urcat cinci locuri în ierarhia EGR, în timp ce Fortuna Entertainment Group, competitor local al Superbet, rămâne pe locul 12. Pentru anul 2023, compania românească vizează clasarea în primele zece cele mai puternice companii ale industriei mondiale de betting & gaming.

Cea mai influentă publicaţie a industriei globale de profil, EGR (eGaming Review) a lansat, la jumătatea lunii decembrie, EGR Power 50 - topul anual care cuprinde cele mai puternice 50 de companii din industria globală de betting & gaming.

Un singur loc desparte Grupul Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, de topul celor mai puternice zece companii din lume, având în 2022 un salt de cinci locuri faţă de anul 2021 (locul 16) şi de 17 locuri faţă de 2020, când ocupa locul 28.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici