Frma Shapir Structures din Israel va construi centura Alexandria, pentru 52,8 milioane lei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a încheiat vineri un contract de 52,83 milioane lei, fără TVA, cu firma Shapir Structures 1991, din Israel, pentru construcţia variantei de ocolire a oraşului Alexandria.

52 afișări

Din valoarea totală a contractului, 36,59 milioane lei, fără TVA, constituie finanţare nerambursabilă de la Comisia Europenă, restul sumei fiind asigurată de la bugetul de stat.

Proiectul vizează construcţia a 13,28 kilometri de drum, a unui pod şi a 22 de podeţe, fiind complementar celui de reabilitare a drumului naţional 6 Alexandria-Craiova.

După finalizarea lucrărilor va creşte viteza de deplasare de la 25 kilometri pe oră în prezent, când DN 6 traversează Alexandria şi localităţile Nanov şi Buzescu, la 100 kilometri pe oră.

Durata de execuţie este de 24 de luni, la care se adaugă alte 24 de luni perioada de garanţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici