Gabriel Sandu a primit avizul pentru postul de ministru al Comunicaţiilor

Gabriel Sandu a primit avizul comisiilor parlamentare pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Societăţilor Informaţionale, cu 17 voturi "pentru", 2 "împotrivă" şi o abţinere.

14 afișări
Imaginea articolului Gabriel Sandu a primit avizul pentru postul de ministru al Comunicaţiilor

Gabriel Sandu a primit avizul pentru postul de ministru al Comunicaţiilor (Imagine: Mediafax Foto)

El a afirmat, sâmbătă, la audieri că unul dintre obiectivele sale prioritare este identificarea problemelor cu care se confruntă companiile din subordinea ministerului, printre care Poşta Română şi Societatea Naţională de Radiocomunicaţii, percum şi găsirea soluţiilor.

"Pentru Poşta Română există un plan de restructurare, însă nu l-am văzut, dar vreau să-l analizez, mai ales că este vorba de 35.000 de angajaţi. Am două direcţii foarte clare, una socială, respectiv una pentru eficientizarea activităţii", a spus Sandu.

El a adăugat că va propune modificarea organigramei ministerului şi înfiinţarea unui post de secretar de stat care să răspundă de Poşta Română.

De asemenea, Sandu a precizat că este de acord cu trecerea Autorităţii Naţionale pentru Comunicaţii (ANC) în subordinea Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici