Gândul: Apartamentele din Capitală se scumpesc, în 2008, cu până la 20%

În ultimii doi ani, ritmul lansării proiectelor rezidenţiale „pe hârtie” din Capitală a fost mult mai alert decât cel al finalizării acestora. Cu toate acestea, specialiştii imobilari susţin că, până în 2012, vor fi finalizate aproximativ 27.000 de noi locuinţe, informează Gândul.

2 afișări
Imaginea articolului Gândul: Apartamentele din Capitală se scumpesc, în 2008, cu până la 20%

Gândul: Apartamentele din Capitală se scumpesc, în 2008, cu până la 20%

Astfel, se va micşora cu puţin deficitul dintre cerere şi ofertă. La ora actuală, Bucureştiul are nevoie de aproape 300.000 de locuinţe.

Cât despre preţul pe metru pătrat al apartamentelor noi, analiştii de la Colliers prevăd o creştere medie de 15% pentru fiecare proiect în parte.

Mai multe pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici