Gândul: Apartamentele noi s-au scumpit cu până la 200 de euro/mp în cinci luni!

La începutul acestui an specialiştii din domeniul imobiliar anunţau o creştere a preţurilor apartamentelor noi de până la 20%, pentru fiecare proiect în parte, informează Gându.

17 afișări
Imaginea articolului Gândul: Apartamentele noi s-au scumpit cu până la 200 de euro/mp în cinci luni!

Gândul: Apartamentele noi s-au scumpit cu până la 200 de euro/mp în cinci luni!

 O comparaţie a preţurilor prezentate în catalogul de ansambluri rezidenţiale editat de Business Magazin, unul în octombrie anul trecut şi altul în martie anul acesta, arată că dezvoltatorii au crescut preţurile pe metru pătrat, în medie cu 20%, într-o perioadă de aproape şase luni.

Pentru acest an analiştii au preconizat un preţ mediu pe metrul pătrat de 1.700 de euro, faţă de 1.500 de euro cât a fost în 2007.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici