Gândul: În Bucureşti parcarea e mai scumpă decât maşina

Un loc de parcare în noile ansambluri rezidenţiale depăşeşte cu mult valoarea unui autoturism Dacia Logan, informează Gândul.

18 afișări
Imaginea articolului Gândul: În Bucureşti parcarea e mai scumpă decât maşina

Gândul: În Bucureşti parcarea e mai scumpă decât maşina (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, preţul mediu pentru un loc de parcare subteran ce are o suprafaţă de 12 metri pătraţi este de 15.000 de euro plus TVA. Cele mai ieftine locuri de parcare sunt cele supraterane, care se vând ca pâinea caldă, unde preţurile diferă în funcţie de proiect.

Prin urmare, un astfel de loc de parcare costă 4.000 de euro plus TVA într-un ansamblu din Colentina, 6.000 de euro plus TVA într-unul din zona Splaiul Unirii şi 8.000 de euro într-unul situat în zona Băneasa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici