Rafila: Începe în curând procedura pentru construcţia unui Centru de Radioterapie în Argeş

Consiliul Judeţean Argeş va începe curând procedura pentru construcţia unui Centru de Radioterapie cu fonduri din PNRR, anunţă ministrul Sănătăţii.

Urmărește
208 afișări
Imaginea articolului Rafila: Începe în curând procedura pentru construcţia unui Centru de Radioterapie în Argeş

Rafila: Începe în curând procedura pentru construcţia unui Centru de Radioterapie în Argeş

Alexandru Rafila transmite că Ministerul Sǎnǎtǎţii susţine autoritǎţile locale care au vocaţia construcţiei unui sistem de sǎnǎtate corect pentru oameni.

„Vizita de monitorizare tehnicǎ PNRR-Sǎnǎtate la Piteşti ne arată că se poate. Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Pediatrie din Piteşti, reabilitat cu sprijinul domnului Preşedinte al CJ Argeş, cu bani din bugetul propriu şi fonduri europene, este un model de bunǎ practicǎ. Extinderea şi modernizarea UPU şi a sectorului de spitalizare de zi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţǎ din Piteşti este un alt exemplu care demonstreazǎ cǎ se poate”, scrie Rafila.

Potrivit ministrului, Consiliul Judeţean Argeş va începe curând procedura pentru construcţia unui Centru de Radioterapie cu fonduri din PNRR: „Suntem într-un moment de transformare a sistemului. Sunt zone unde transformările sunt imediate şi contrastul între trecut şi prezent este unul izbitor. În acelaşi timp, sunt locuri care încă au rămas în urmă şi acolo trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a recupera”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici