Gândul: Numărul rău-platnicilor la bănci ar putea exploda din cauza şomajului

Lichidatorii financiari vor avea mult de lucru anul viitor.

26 afișări
Imaginea articolului Gândul: Numărul rău-platnicilor la bănci ar putea exploda din cauza şomajului

Gândul: Numărul rău-platnicilor la bănci ar putea exploda din cauza şomajului

Unii spun chiar că afacerile lor vor creşte cu circa 50% datorită creşterii numărului de români care nu îşi mai pot plăti creditele.

În momentul de faţă sunt circa 400.000 de persoane înregistrate la Biroul de Credit, respectiv persoane cu restanţe mai mari de 30 de zile la credite, însă numărul acestora va creşte considerabil anul viitor, după cum afirmă analiştii economici, la fel ca şi al celor care nu vor mai plăti deloc ratele.

Află câţi români au împrumuturi la bănci şi cum vor fi ei afectaţi de criza economică pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici