Gândul: „Recolta“ de apartamente noi în Capitală ar putea fi compromisă

Dezvoltatorii de proiecte rezidenţiale s-au speriat de preţurile foarte mari la terenuri şi de faptul că finanţarea de la bănci e din ce în ce mai scumpă şi ar putea amâna unele proiecte pentru anul viitor, apreciază Ilinca Păun, directorul diviziei rezidenţial din cadrul companiei Colliers International România, informează Gândul.

32 afișări
Imaginea articolului Gândul: „Recolta“ de apartamente noi în Capitală ar putea fi compromisă

Gândul: „Recolta“ de apartamente noi în Capitală ar putea fi compromisă (Imagine: www.gandul.info)

„Dezvoltatorii noi care vor să intre pe piaţa românească îşi vor amâna investiţiile pentru că terenul este prea scump, iar accesul la finanţare a devenit mai dificil. Cei care sunt deja prezenţi pe piaţa din România şi care au achiziţionat deja terenurile întâmpină dificultăţi cu finanţarea. Acest lucru se va simţi în prima jumătate a anului viitor, când oferta de locuinţe noi livrate pe piaţă va fi mai mică decât în aceeaşi prioadă a acestui an”, a afirmat Ilinca Păun în cadrul unui seminar pe teme imobiliare.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici