Garsoniere cu preţuri de la 34.000 de euro la târgurile imobiliare

Companiile de dezvoltare imobiliară continuă să afişeze preţuri mai mici pentru apartamentele din portofoliu, cea mai ieftină garsonieră din Bucureşti care va fi prezentată la cea de-a 12-a ediţie a târgului imobiliar tIMON având un preţ de 34.000 de euro şi o suprafaţă de 32 de metri pătraţi construiţi, în timp ce reducerile oferite de alţi dezvoltatori sunt cuprinse între 5% si 40%, potrivit organizatorilor.

73 afișări
Imaginea articolului Garsoniere cu preţuri de la 34.000 de euro la târgurile imobiliare

Garsoniere cu preţuri de la 34.000 de euro la târgurile imobiliare

Locuinţa face parte din proiectul Red House dezvoltat de firma Apulum 94 în Prelungirea Ghencea, la 1,2 km de intersecţia cu strada Valea Oltului, în sud-vestul Capitalei, potrivit reprezentanţilor dezvoltatorului.

Citeşte mai multe despre oferta târgului imobiliar tIMON pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici