General Motors recheamă 322.409 automobile Chevrolet Impala în SUA şi Canada

General Motors (GM) recheamă 322.409 de automobile Impala în Statele Unite şi Canada, pentru remedierea unei defecţiuni la centurile de siguranţă ale scaunelor din faţă, transmite Bloomberg.

13 afișări
Imaginea articolului General Motors recheamă 322.409 automobile Chevrolet Impala în SUA şi Canada

General Motors recheamă 322.409 automobile Chevrolet Impala în SUA şi Canada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GM a precizat că centurile ar putea să nu fie ancorate corect şi să nu protejeze pasagerii în cazul unui accident.

Compania va reinstala centurile de siguranţă la automobilele Impala fabricate la o uzină din Ontario, în 2009 şi 2010, care au acest defect, potrivit unei scrisori a GM adresate Administraţiei Naţionale pentru Siguranţa Traficului din SUA.

Pe piaţa americană, GM va rechema 303.100 de maşini Impala.

"În cazul unui accident, centura se poate desprinde din sistemul de fixare de la partea de jos a scaunelor, este evident că trebuie să remediem problema", a declarat Alan Adler, purtător de cuvânt al grupului.

GM a precizat că nu are cunoştinţă de persoane rănite din cauza acestui defect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici