Geoană vrea un Consiliu al relansării economice care să supravegheze Guvernul

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a propus, miercuri, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului, înfiinţarea unui Consiliu al relansării economice, care să supravegheze actele emise de Guvern, inclusiv ordonanţele de urgenţă.

23 afișări
Imaginea articolului Geoană vrea un Consiliu al relansării economice care să supravegheze Guvernul

Geoană vrea un Consiliu al relansării economice care să supravegheze Guvernul (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că un astfel de Consiliu ar trebui să reunească preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, prim-ministrul, guvernatorul BNR şi principalii specialişti în economie.

El a adăugat că acest Consiliu trebuie să decidă asupra măsurilor anticriză luate de Guvern, dar şi să supravegheze actele emise de guvern pentru relansarea economică, inclusiv ordonanţele de urgenţă.

Geoană a apreciat că ieşirea din criză nu este doar o sarcină a Guvernului, fiind necesară o cooperare între coaliţie, guvern, BNR, CE, decidenţii capitalului bancar din sistemul românesc, pentru elaborarea unui plan de evitare a crizei şi de relansare economică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici