Georgescu: Bugetul de stat pe 2013 se va depune la 15 zile de la învestirea noului Guvern

Ministrul Finanţelor Florin Georgescu a declarat, marţi, întrebat de bugetul pe 2013, că s-a stabilit, la ultima şedinţă de Guvern, că, atunci când este an electoral, cu alegerile plasate în ultimele trei luni ale anului, depunerea bugetului de stat se face la 15 zile de la învestirea noului Guvern.

673 afișări
Imaginea articolului Georgescu: Bugetul de stat pe 2013 se va depune la 15 zile de la învestirea noului Guvern

Georgescu: Bugetul de stat pe 2013 se va depune la 15 zile de la învestirea noului Guvern (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Întrebat de bugetul de stat pe 2013, Georgescu a spus că în ordonanţa adoptată la ultima şedinţă de Guvern este scris că, "atunci când este an electoral, cu alegerile plasate în ultimele 3 luni ale anului calendaristic, depunerea bugetului se face la 15 zile de la preluarea funcţiei de către noul Guvern".

El a adăugat că există însă "un cadru general pentru premisele pentru parametrii construirii bugetului", dar este nevoie ca acesta să fie agreat cu partenerii internaţionali, iar acest lucru se va face în cursul următoarei vizite a FMI, BM şi CE în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici