Gică Popescu a înfiinţat o firmă care va dezvolta hoteluri

Fostul fotbalist Gică Popescu, ale cărui câştiguri din fotbal au fost estimate între 10 şi 20 mil. dolari, a înfiinţat o firmă cu numele Gică Popescu Hotels, acesta fiind primul pas concret pe care l-a făcut în vederea construirii unui hotel de patru stele în Capitală, anun­ţat încă din 2008.

307 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu a înfiinţat o firmă care va dezvolta hoteluri

Gică Popescu a înfiinţat o firmă care va dezvolta hoteluri (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Demararea lucrărilor de construcţie pentru hotelul din Capitală este programată în martie anul viitor. Investiţia totală se va ridica la 20 de milioane de euro", a declarat Gică Popescu pentru ZF.

El a menţionat că poartă discuţii cu trei firme de construcţii, iar lucrările la hotelul de patru stele ar trebui să se finalizeze în 18 luni începând cu luna martie a anului viitor.

Hotelul va fi dezvoltat pe un teren de aproape 5.000 metri pătraţi pe care îl de­ţine în sectorul 1 al Capitalei. Unitatea va avea 146 de camere şi va fi afiliată la un lanţ internaţional.

Citeşte mai multe despre firma lui Gică Popescu pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici