GM va disponibiliza până la 5.000 de angajaţi

Constructorul american de automobile General Motors (GM), ale cărui vânzări au scăzut cu 50% în luna ianuarie, pregăteşte un program prin care va disponibiliza cel mult 5.000 de angajaţi pentru a reduce cheltuielile, potrivit agenţiei Bloomberg.

24 afișări
Imaginea articolului GM va disponibiliza până la 5.000 de angajaţi

GM va disponibiliza până la 5.000 de angajaţi

Programul de reducere a costurilor face parte din măsurile pe care GM le ia pentru a demonstra autorităţilor că este o companie viabilă şi va fi inclus într-un raport pe care compania îl va prezenta autorităţilor americane pe 17 februarie.

Autorităţile americane vor decide la 31 martie dacă producătorul auto poate păstra ajutorul financiar de 13,4 miliarde dolari primit în decembrie anul trecut, fonduri cu ajutorul cărora GM a evitat colapsul cauzat de reducerea drastică a vânzărilor.

Anul trecut, constructorul auto a concediat 5.000 de angajaţi.

Citeşte şi:

Starbucks concediază 6.700 de angajaţi

Intel închide patru fabrici şi concediază 6.000 de angajaţi

Panasonic concediază 15.000 de angajaţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici