GM va lansa pe piaţa românească noile versiuni Chevrolet Aveo şi Opel Agila

General Motors (GM) Europe va începe să comercializeze în România noile versiuni ale modelelor Chevrolet Aveo şi Opel Agila în luna aprilie, respectiv în toamnă, preţurile nefiind încă stabilite, au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, reprezentanţii companiei.

28 afișări
Imaginea articolului GM va lansa pe piaţa românească noile versiuni Chevrolet Aveo şi Opel Agila

Noua versiune Chevrolet Aveo, lansată de General Motors Europe

Noua versiune Chevrolet Aveo va fi un hatchback cu cinci uşi care va fi disponibil cu două motoare pe benzină. Motorul de 1,2 litri dezvoltă 84 CP, iar cel de 1,4 litri are 98 CP, se arată într-un comunicat al companiei.

"Aveo este cel mai important model din gama asigurată de Chevrolet Europe. În 2007, peste 111.000 de persoane din Europa au decis să achiziţioneze un automobil Aveo/Kalos", a declarat, într-un comunicat, directorul mărcii şi de marketing al Chevrolet Europe, Betty Moscato.

Lungimea noii versiuni este de 3,92 metri, lăţimea de 1,68 metri, înălţimea de 1,51 metri, iar ampatamentul este de 2,48 metri.

General Motros Europe a vândut anul trecut pe piaţa din România 8.267 unităţi din gama Aveo.

Noua variantă a Opel Agila va avea cinci uşi şi cinci locuri separate şi va avea în premieră două motorizări pe benzină lansate în colaborare cu Suzuki.

Motorizarea de bază constă într-un motor pe benzină de un litru şi 65 CP, care atinge viteza maximă de 160 km/h. Motorul de 1,2 litri pe benzină şi 86 CP atinge viteza de 100km/h în 12,3 secunde şi are o viteză maximă de 175 km/h.

Motorul diesel are 1,3 litri, 75 CP, viteza maximă de 165 km/h şi atinge 100 km/h în 13,9 secunde.

În dotarea standard, modelul va beneficia de sistemul ABS, iar preţul de pornire pe piaţa germană va fi de 9.990 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici