Google a înfiinţat o firmă în România

Google a înfiinţat o firmă în România, Google Bucharest, după ce în luna martie a anului trecut operatorul celui mai folosit motor de căutare pe internet a numit un consultant pentru România.

4 afișări
Imaginea articolului Google a înfiinţat o firmă în România

Google a înfiinţat o firmă în România

Google Bucharest este o societate cu răspundere limitată, cu un capital social de 200 lei, deţinut integral de compania americană Google International LLC, conform datelor disponibile la Registrul Comerţului.

Firma, înregistrată la 15 ianuarie 2008, este administrată de cinci persoane fizice, respectiv cetăţenii americani John Kent Walker Jr., Lloyd Hartley Martin şi Nikesh Arora, britanicul Graham Law şi John Thomas Herlihy, cetăţean irlandez.

Surse din piaţă au declarat că obiectul principal al activităţii este "consultanţă şi furnizare de alte produse software".

În primele nouă luni ale anului trecut, Google a raportat o creştere de 46,4% a profitului net, la 2,9 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici