Google a realizat un profit trimestrial record. Compania şi-a rotunjit cifra de afaceri cu peste 15 miliarde de dolari

  • Alphabet, compania care deţine Google, a avut venituri record al doilea trimestru consecutiv
  • Veniturile pentru video, motorul de căutare şi advertising au crescut la 56.9 miliarde
  • Peste 100 de milioane de oameni se uită la televizor pe Youtube
712 afișări
Imaginea articolului Google a realizat un profit trimestrial record. Compania şi-a rotunjit cifra de afaceri cu peste 15 miliarde de dolari

Sursa foto: Mediafaxfoto

 

Încă un gigant din tech a anunţat venituri record. După Apple sau Amazon, şi Google a avut un profit de peste 15 miliarde de dolari în ultimul trimestru.
 
Google a depăşit predicţiile analiştilor în ultimele 3 luni din 2020. Asta datorită sumelor mai mari cheltuite de advertiseri şi a progresului diviziei Cloud. Per total, Google a avut o creştere de 23% faţă de aceeaşi perioadă din 2019. După anunţul făcut de Google, acţiunile companiei au crescut cu 7%.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici