Google face angajări în Europa

Google, proprietarul motorului de căutare pe Internet cu acelaşi nume, intenţionează să îşi suplimenteze cu o treime forţa de muncă, majoritatea angajărilor urmând să aibă loc în Europa, relatează cotidianul britanic Financial Times, citat de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Google face angajări în Europa

Google face angajări în Europa

Astfel, compania vrea să angajeze câteva mii de inginieri în Europa, pentru a dezvolta în această regiune o echipă de cercetare şi dezvoltare de proporţiile celei din Statele Unite.

În prezent, numai 500 dintre cei aproximativ 7.000 de ingineri de la Google lucrează în Europa.

"Obiectivul meu este să aduc echipa de ingineri din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) la dimensiunile celei din America de Nord, acesta este motivul pentru care m-am alăturat companiei", a afirmat noul şef al diviziei de inginerie Google din Europa, Nelson Mattos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici