Google lansează platforma online „Google pentru IMM-uri”

  • Google lansează un site cu instrumente şi consultanţă gratuite pentru întreprinderile mici şi mijlocii
  • Numele noului portal este „Google pentru IMM-uri”
914 afișări
Imaginea articolului Google lansează platforma online „Google pentru IMM-uri”

Google lansează platforma online „Google pentru IMM-uri”

Google lansează un site cu instrumente şi consultanţă gratuite pentru întreprinderile mici şi mijlocii, sub numele „Google pentru IMM-uri” şi disponibil la adresa: www.events.withgoogle.com/google-pentru-imm-uri.

Noua platformă, ce are şi suportul Consiliului Naţional al IMM-urilor, îşi doreşte să faciliteze şi să susţină digitalizarea afacerilor româneşti, indiferent de industrie. Principalul scop al proiectului este să susţină companiile din „offline”, afectate de măsurile de distanţare socială şi izolare impuse de pandemia COVID-19, care vor să înveţe cum să activeze online.

Platforma „Google pentru IMM-uri” este organizată în 3 secţiuni. În prima, antreprenorii se vor familiariza cu o suită de instrumente Google gratuite, menite să-i ajute să gestioneze relaţia cu clienţii, să administreze un spaţiu online pentru afacerea lor, să descopere interesele consumatorilor şi nu în ultimul rând, să găsească oportunităţi internaţionale, dacă se gândesc la extindere.

A doua secţiune se concentrează pe consultanţa online de care antreprenorii pot beneficia dacă se înscriu pe site. Aceştia au acces la sesiuni individuale de consultanţă ţinute de către traineri specializaţi, prin care vor învăţa cum să utilizeze instrumentelele Google, să îşi clarifice nedumeririle privind activitatea online a afacerii lor şi să primească sfaturi despre gestionarea digitală a afacerii în timpuri de criză.

Cea din urmă secţiune pune la dispoziţia IMM-urilor o listă de servicii şi produse oferite de diverse companii afacerilor care doresc să-şi îmbunătăţească prezenţa online. Resursele sunt diverse, de la opţiuni de vânzare digitală, implementarea plăţilor online şi eficientizarea muncii de la distanţă şi până la iniţiative din partea autorităţilor publice. Google va continua să adauge constant resurse în această secţiune

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici