Google pune 6.000 de joburi la bătaie în 2011

Cel mai dorit angajator al lumii vrea să îşi mărească spectaculos echipa pentru a face faţă concurenţei din ce în ce mai dure venite din partea unor rivali precum Facebook Inc.

17 afișări
Imaginea articolului Google pune 6.000 de joburi la bătaie în 2011

Google pune 6.000 de joburi la bătaie în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ritmul angajărilor va fi în 2011 unul record pentru Google, depăşindu-l chiar şi pe cel înregistrat în 2007, când gigantul şi-a mărit echipa cu peste 6000 de noi membri, relatează CNN. În 2010, Google a mai angajat peste 4500 de oameni, majoritatea lor în domeniul ingineriei şi cel al vânzărilor, echipa ajungând să numere astfel, la sfârşitul anului, 24.400 de persoane.
"Căutăm talente de top, atât în ţară cât şi în lumea întreagă, şi vom angaja câţi oameni inteligenţi şi creativi putem pentru a face faţă unora dintre cele mai dure provocări din IT", a scris Alain Eustace, vicepreşedintele Google pentru inginerie şi cercetare, pe blogul companiei.

Citeşte mai multe despre joburile oferite de Google pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici