Guvernul a modificat, joi, Codul Fiscal

Guvernul a modificat, joi, Legea Codului Fiscal, principalele schimbări fiind lărgirea bazei de impozitare şi eliminarea unor facilităţi de care beneficiau persoanele cu venituri mai mari de cinci salarii medii brute pe economie, a declarat premierul Călin Popescu Tăriceanu.

2 afișări
Imaginea articolului Guvernul a modificat, joi, Codul Fiscal

Guvernul a modificat, joi, Codul Fiscal

Potrivit noilor prevederi, persoanele cu venituri mai mari de cinci salarii medii brute pe economie nu vor mai fi scutite de la plata contribuţiilor de asigurări sociale.

Şeful Executivului a adăugat că nu a fost majorat niciun impozit şi nici nu au fost introduse alte taxe în Codul Fiscal.

"Nu a fost majorat şi nu a fost introdus nicio taxă sau impozit", a spus Tăriceanu, după şedinţa de Guvern.

Noile prevederi ale Codului Fiscal intră în vigoare la 1 ianuarie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici