Guvernul a prioritizat alocările de fonduri pentru lucrările de infrastructură

Premierul Emil Boc a anunţat, vineri, că Guvernul a prioritizat alocările de fonduri pentru lucrările de infrastructură, pentru a fi finalizate investiţiile care pot fi terminate în perioada următoare.

28 afișări
Imaginea articolului Guvernul a prioritizat alocările de fonduri pentru lucrările de infrastructură

Guvernul a prioritizat alocările de fonduri pentru lucrările de infrastructură (Imagine: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

Boc a declarat, la centura de ocolire a Clujului, pe relaţia Vâlcele - Apahida, că Guvernul s-a angajat să finalizeze lucrările de infrastructură care se află într-o fază avansată, cum sunt centura Clujului, centura Sibiului sau centura Bucureştiului, pe relaţia Chitila-Voluntari.

"Am făcut o prioritizare la nivelul Guvernului pe lucrări de infrastructură care se pot termina în perioada următoare şi am realocat resurse financiare. Ne-am angajat să finalizăm lucrările de infrastructură care sunt în fază avansată. Asta înseamnă centura Clujului, centura Sibiului, 8,6 kilometri la Iaşi, autostrada Transilvania - cei 12 de kilometri de la Câmpia - Turzii la Turda, centura Bucureştiului Chitila-Voluntari şi pentru asta am alocat resurse fianciare cu prioritate în vederea finalizării lor", a spus şeful Guvernului.

Boc a precizat că centura ocolitoare a Clujului, de la Vâlcele - Apahida, va scoate traficul greu din oraş, pe partea de est, din cartierul Someşeni.

"Lucrările sunt într-un stadiu bun, iar centura are rolul de a degreva traficul greu din partea Someşeniului. Când centura va fi gata, traficul greu va pleca în istorie", a adăugat Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici