H&M recrutează până la sfârşitul anului! Vezi pe ce poziţii poţi să te angajezi!

După ce în ultimele două luni retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M a făcut recrutări pentru poziţiile de director de magazin, manager de departament sau pentru merchandiser (activităţi de promovare), compania, care va intra pe piaţa din România în primăvara anului 2011, caută acum asistenţi de vânzări, potrivit www.incont.ro.

364 afișări
Imaginea articolului H&M recrutează până la sfârşitul anului! Vezi pe ce poziţii poţi să te angajezi!

H&M recrutează până la sfârşitul anului! Vezi pe ce poziţii poţi să te angajezi! (Imagine: www.incont.ro)

De când a devenit oficial faptul că H&M va deschide mai multe magazine în România, începând din anul următor, retailerul a început şi recrutările.

Încă de la postarea anunţurilor de angajare pe site-urile de recrutare, concurenţa a fost acerbă. De exemplu, în numai două zile de la apariţia anunţurilor pe BestJobs, peste 850 de persoane depuseseră CV-urile pentru angajare.

Citeşte mai multe despre locurile de muncă disponibile la H&M pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici