HARTA maşinilor de lux înmatriculate în primele luni ale anului 2013

Lamborghini, Land Rover, Bentley şi Porsche s-au numărat, în primele două luni ale anului 2013, printre mărcile preferate de autoturisme ale românilor cu stare. În perioada ianuarie-februarie, în România au fost înmatriculate 40 de maşini premium, noi şi vechi, toate dotate cu motoare cu peste 300 kW putere, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

849 afișări
Imaginea articolului HARTA maşinilor de lux înmatriculate în primele luni ale anului 2013

HARTA maşinilor de lux înmatriculate în primele luni ale anului 2013

Cea mai mare parte a acestora sunt deţinute de companii din Capitală şi din judeţe precum Bacău, Timiş sau Dolj. "Vedeta" parcului auto din România este, până în momentul de faţă, un autoturism Lamborghini Aventador, cu două locuri şi tracţiune integrală, al cărui motor pe benzină are o capacitate cilindrică de 6.498 de cmc şi o putere de 515 kW. Maşina este nouă, a ajuns în posesia unei companii bucureştene şi a fost cumpărată cu aproape 300.000 de euro.

Acesta nu este singurul model al cunoscutei mărci italiene nou înmatriculat care circulă, de la începutul anului, pe drumurile româneşti. În februarie 2013, un bucureştean a înmatriculat un autoturism Lamborghini Gallardo fabricat în 2009, cu tracţiune integrală şi motor pe benzină cu 5.204 cmc şi 412 kW.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici